Δημοσιεύσεις

 • Δυναμική η συμμετοχή ασφαλιστών στο νέο Δ.Σ. του ΕΕΘ
  Έσπασε ρεκόρ σε ψήφους ο υποψήφιος της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών», Δ. Αναστασίου  
 • Οι κρίσεις έρχονται και παρέρχονται, οι επαγγελματικές αξίες όμως δεν μεταλλάσσονται
  Στα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας μου στην ιδιωτική ασφάλιση, στη διάρκεια των οποίων κατέκτησα όλες τις βαθμίδες πωλήσεων και στα 11 έτη εθελοντισμού στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, απέκτησα σφαιρική άποψη για το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και γενικότερα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
 • 1987 – 2017 : 30 ΧΡΟΝΙΑ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
  Υπάρχουν πολλοί τρόποι να «γιορτάσεις» 30 χρόνια στην ίδια δουλειά, προσωπικά θεώρησα ότι είναι ένα ιδιαίτερο σημείο αναφοράς της μέχρι σήμερα επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας.
 • ΤΡΑΠΕΖΕΣ VS ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ
  Πολύς λόγος γίνεται για τους τρόπους  και τις πρακτικές που ακολουθούν τα τραπεζικά ιδρύματα, με στόχο την «προσέλκυση» πελατών σε ασφαλιστικά θέματα. Ξεκαθαρίζω την αντίθεσή μου στην ακολουθούμενη πολιτική τους και φυσικά καυτηριάζω την αδιάφορη στάση της πολιτείας, αλλά και της εποπτικής αρχής. Πάνω στο θέμα, όλοι μας έχουμε κάποια άποψη, που φυσικά δεν είναι […]
 • Η δημιουργία νέων ασφαλιστικών συμβούλων και οι ευκαιρίες ανάπτυξης του Δημήτρη Αναστασίου
  Άλλη μία δύσκολη χρονιά θα χαρακτηρίζαμε το 2014 για την ασφαλιστική βιομηχανία ειδικότερα στο κομμάτι ανάπτυξης -εισόδου- δημιουργίας- νέων συνεργατών. Γιατί όμως; Πως ενώ η ανεργία έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη οι νέοι δεν αποφασίζουν -επιλέγουν- να δραστηριοποιηθούν στον ασφαλιστικό χώρο; Ποιος είναι ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος; Τι προσφέρει; Ποια είναι τα περιθώρια ανάπτυξης στην Ελλάδα της […]
 • Παρουσία του Αναστασίου Δημήτρη στο Thessaloniki Job Festival
  Την Κυριακή 7/12/2014 ο κύριος Δημήτρης Αναστασίου Επιθεωρητής πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής ανέλυσε τις προοπτικές ανάπτυξης του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή. Η παρουσίαση έγινε στην αίθουσα νερού του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της διημερίδας Job Festival που διοργανώθηκε από την Skywalker σε συνεργασία με τη  «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».
 • Η αβεβαιότητα πλήττει τις ασφάλειες του Δημήτρη Αναστασίου
  Διαβάστε το άρθρο εδώ.
 • 01/09/2014 Το περιοδικό insurance world μιλά για το νέο μας logo
  Για να δείτε το πλήρες άρθρο πατήστε εδώ
 • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23.7.2014
  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ             Στις 23 Ιουλίου 2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Έδρα της Επιθεώρησης Δημήτρη Αναστασίου με τους συνεργάτες των Γραφείων Παραγωγής της Θεσσαλονίκης παρουσία των στελεχών της Διεύθυνσης Πωλήσεων κ. Στέφανο Δημητριάδη και Γιουρτζίδη Λάζαρο και του κ. Μιαούλη Νικόλαου του Τμήματος Marketing.
 • Το επάγγελμα του μέλλοντος του Δημήτρη Αναστασίου
  Τι θα ήθελε να πετύχει ένας άνθρωπος μέσα από το επάγγελμά του και πως θα μπορέσει να οικοδομήσει τα όνειρά του; Το πρώτο που θέλει κάθε άνθρωπος είναι Ασφάλεια. Θέλει να κάνει μια δουλειά που του παρέχει ασφάλεια και να αισθάνεται ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα δεν θα ξαναβρεθεί στο μηδέν ώστε να πρέπει να […]
 • 100 εκατ. αποζημιώσεις έδωσε η Εθνική στον κλάδο υγείας το 2013 – insurance world
  Αποζημιώσεις ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ, κατέβαλε, μόνο για τον Κλάδο Υγείας, η Εθνική Ασφαλιστική το 2013 στους ασφαλισμένους της κάτι που μεταφράζεται πως για κάθε ώρα που περνούσε η Εταιρία κατέβαλε περισσότερα από 11.000 ευρώ τιμώντας τα συμβόλαια εκείνων που αντιμετώπισαν κινδύνους την προηγούμενη χρονιά!
 • Τι αλλάζει στην υποχρεωτική ασφάλιση αυτοκινήτου – insurance world
  Νέοι κανόνες τίθενται σε ισχύ όσον αφορά την υποχρεωτική ασφάλιση αυτοκινήτου, μετά από το νόμο που ψήφισε η βουλή την Παρασκευή. Ειδικότερα σύμφωνα με το νέο πλαίσιο καταργείται η αυτόματη ανανέωση του ασφαλιστηρίου, το αυτοκόλλητο και το σήμα προσωρινής ασφάλισης και αναγνωρίζεται σε όλο το φάσμα της ασφαλιστικής διαδικασίας η ηλεκτρονική επικοινωνία με τον ασφαλισμένο.
 • Αποταμίευση, η δύναμή μας για ένα καλύτερο αύριο του Δημήτρη Αναστασίου
  Ο όρος “αποταμίευση” είναι λίγο πολύ γνωστός σε μικρούς και μεγάλους, αφού τον ακούμε στην καθημερινότητά μας από τα παιδικά μας χρόνια. Λίγοι όμως είναι οι άνθρωποι που έχουν χρησιμοποιήσει αυτή τη δύναμη που μπορούν να έχουν σε βάθος χρόνου και έχουν επωφεληθεί των πλεονεκτημάτων της.
 • Συνάντηση γνωριμίας των Επιθεωρήσεων Βασίλη Καραθάνου και Δημήτρη Αναστασίου με τον κ. Γιώργο Ζαφείρη
    Στις 21/3/2014 το πρωί πραγματοποιήθηκε στο MET HOTEL Θεσσαλονίκης η πρώτη συνάντηση του Νέου Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων  της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Γιώργου Ζαφείρη, με τις Επιθεωρήσεις των κκ. Βασίλη Καραθάνου και Δημήτρη Αναστασίου. Ο κ. Καραθάνος και ο κ. Αναστασίου μαζί  με τους συναδέλφους τους καλωσόρισαν τον κ. Ζαφείρη στην Εθνική Ασφαλιστική. Με την […]
 • Νέος Γενικός Πωλήσεων & Νέα Διεύθυνση στην Εθνική Ασφαλιστική – asfalistikomarketing
  Από την 1η Φεβρουαρίου 2014 στη θέση του Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων θα είναι ο Γιώργος Ζαφείρης, μετά την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Σπύρος Μαυρόγαλος, στα πλαίσια της ανάληψης των καθηκόντων του κ. Ζαφείρη δήλωσε: «Προσδοκούμε πολλά από την εμπειρία και τεχνογνωσία του κ. Ζαφείρη σε […]
 • «Οδηγός» προς υποψήφιους ασφαλισμένους του Δημήτρη Αναστασίου
                  Σε προηγούμενο άρθρο μου αναφέρθηκα στους ενεργούς ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο χώρο αυτό. Κυρίαρχο πρόβλημα είναι τα έξοδα λειτουργίας με κορυφαία αυτά των εισφορών ΟΑΕΕ.
 • Διήμερο Εκπαίδευσης και ξενάγησης στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  Πάνω από 80 στελέχη των Επιθεωρήσεων των κ.κ. Καραθάνου Βασίλη και Αναστασίου Δημήτρη συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό διήμερο που διοργάνωσε η Εθνική Ασφαλιστική στη Θεσσαλονίκη.
 • Απολογισμός Χρονιάς και Κοπή Πίτας για την Επιθεώρηση Δημήτρη Αναστασίου
  Με γιορτινή διάθεση η Επιθεώρηση Πωλήσεων Δημήτρη Αναστασίου πραγματοποίησε στις 31/01/2014 τον ετήσιο απολογισμό και έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα. Ο κ. Δημήτρης Αναστασίου συνεχάρη τους 3 πρώτους σε παραγωγή Ζωής managers της Επιθεώρησης:
 • Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2013 – Έρευνα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος
  Δείτε την έρευνα εδώ
 • Πρώτη συνάντηση των στελεχών της Επιθεώρησης για το 2014
  Την Τρίτη 7/1/2014 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των Managers της Επιθεώρησής μας για το 2014 στο ξενοδοχείο  Mediterranean Hotel.
 • ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
  Μέσα σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 3/01/2014 στο γραφείο της Λάρισας η πρώτη συνάντηση της μονάδος μας για το νέο έτος. 
 • ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ της Διεύθυνσης Πωλήσεων Γ. Αναστασίου
  Η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3/1/2014 στα γραφεία της έδρας της Διεύθυνσης Πωλήσεων Αναστασίου Γιώργου στην Θεσσαλονίκη.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επιθεωρητής κ. Αναστασίου Δ, ο Συντονιστής Επιθεωρητής κ. Καραθάνος Β, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Κοκκόρης  και ο κ. Γκλαβάκης Κ. στέλεχος του Κεντρικού Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης.
 • “Η Εθνική αξιοποιεί τις ευκαιρίες, προσηλωμένη στην κερδοφορία” – Συνέντευξη του κ. Ηλία Δασκαλόπουλου
  Συνδιαμορφώνει με τα δίκτυα νέα προϊόντα. Εργάζεται για ένα νέο πυλώνα κεφαλαιοποιητικού χαρακτήρα στις Συντάξεις. Ο κ. Ηρακλής Δασκαλόπουλος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, ομιλεί στον Δημήτρη Ρουχωτά: Η έξωθεν καλή μαρτυρία που συνοδεύει τον κ. Ηρακλή Δασκαλόπουλο ως ασφαλιστή, σε συνδυασμό με την εταιρική ταυτότητα που ο ίδιος σήμερα διαθέτει, μας προέτρεψαν να συνομιλήσουμε μαζί του. […]
 • Ο κ. Αγγελάκης μας εκπαιδεύει
  Την Τετάρτη 11/12/2013 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Palace της Θεσσαλονίκης η εκπαιδευτική συνάντηση των Επιθεωρήσεων Καραθάνου Βασίλη και Αναστασίου Δημήτρη με εισηγητή τον κ. Άκη Αγγελάκη με τα θέμα τα νέα δεδομένα στις πωλήσεις/ Ηγεσία και Επιχειρηματικότητα. Η φιλοσοφία όλων των συνεργατών της Επιθεώρησης είναι να λαμβάνουν γνώση καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής […]
 • ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ .. ΕΝΕΡΓΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ? του Δημήτρη Αναστασίου
  Τις τελευταίες ημέρες ξαναγινόμαστε μάρτυρες της απόλυσης / κινητικότητας / απομάκρυνσης  των 12.500 δημοσίων υπαλλήλων. Ειρήσθω εν παρόδω, αυτοί οι άνθρωποι τα τελευταία αυτά χρόνια έχουν «φύγει» τόσες πολλές φορές από τις δουλειές τους που αμφιβάλλω αν ξυπνώντας το πρωί γνωρίζουν σε ποια υπηρεσία εργάζονται. Μέχρι στιγμής πάντως από όσο μαθαίνουμε, καταφέραμε να διώξουμε από […]
 • Χτίζοντας την αυτοπεποίθησή μας! του Γιώργου Αναστασίου
  Η αυτοπεποίθηση είναι η βαθιά πίστη στον εαυτό μας, στις δυνάμεις και στις ικανότητές μας. Η γνώμη που έχουμε γι’ αυτόν έχει μεγάλη επίδραση στον τρόπο που μας βλέπουν και μας αντιμετωπίζουν οι άλλοι. Γι’ αυτό πιστέψτε σ’ εσάς, μιλάτε για σας με τα καλύτερα λόγια και οι άλλοι θα …ακολουθήσουν!
 • Αναξιοκρατία ο μεγαλύτερος εχθρός της χώρας μας – μαχαίρι που έχει αίμα πολλών γενεών επάνω του του Άρη Μιχαηλίδη
  <--more--> asdasdas
 • Συνάντηση του Δικτύου Β. Ελλάδος με την νέα Διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής
  Την Τετάρτη 13/11/2013 πραγματοποιήθηκε στο Electra Palace της Θεσσαλονίκης η συνάντηση του Δικτύου Β. Ελλάδος με την νέα Διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής. Σε μια κατάμεστη, από τους συνεργάτες Κεντρικής και Β. Ελλάδας των Επιθεωρήσεων Καραθάνου Β. και Αναστασίου Δ., αίθουσα το Δίκτυο καλωσόρισε τον Αν. Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Φάνη Παναγιωτόπουλο.
 • Ο κ. Κωνσταντίνος Κουγιουμουτζής, Διευθυντής του κλάδου ζωής της Εθνικής Ασφαλιστικής, “μιλά” για την υγεία:
  1. Ποια είναι τα οφέλη των προγραμμάτων υγείας για τον καταναλωτή; Τα προγράμματα υγείας προσφέρουν στον καταναλωτή: a. Ανταπόκριση στην αυξανόμενη συνειδητοποίηση και ευαισθησία του καταναλωτή σε θέματα πρόληψης και προστασίας της υγείας του. b. Άμεση και απρόσκοπτη πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, καταβάλλοντας λογικό αντίτιμο μέσω του προγράμματος υγείας. c. Μετάθεση του οικονομικού βάρους που συνεπάγεται η […]
 • Ολοκλήρωση της φθινοπωρινής περιοδείας 2013
  Την Τρίτη 24/09/2013 ολοκληρώθηκε στη Λάρισα η φθινοπωρινή περιοδεία των γραφείων της Επιθεώρησής μας, η οποία ξεκίνησε στις 13/09/2013 με την συνάντηση των γραφείων της Έδρας και της Χάψας. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στα γραφεία παραγωγής της Δράμας, των Τρικάλων, του Βόλου, της Ξάνθης και της Καβάλας.
 • Σεμινάριο Social Media
  Ο σημαντικός ρόλος που διαδραματίζουν τα Social Media την σήμερον ημέρα στην πολύπλοκη καθημερινότητα των ασφαλιστικών συμβούλων κυριάρχησε στη συνάντηση που είχε η Επιθεώρηση του κ. Αναστασίου Δημήτρη με τον Επικεφαλή του Τομέα Εκπαίδευσης, κ. Μαυρίκη Γιάννη.
 • Φερετζές; Μπούργκα; ή Φούρκα; του Κώστα Λάμπρου
  …Aν και το εν λόγω άρθρο έχει στοιχεία δραματοποίησης, ξέροντας την ποιότητα και την αγωνιστική διάθεση του φίλου Κώστα Λάμπρου, το μεταφέρω αυτούσιο. Εκτιμώ ότι θα δημιουργήσει προβληματισμό. Εύχομαι αυτό να μην γίνει μόνο από την πλευρά των διαμεσολαβητών και ειδικά των “ελεύθερων” πρακτόρων αλλά ιδιαίτερα από τις ασφαλιστικές εταιρίες που δείχνουν έτοιμες να υιοθετήσουν […]
 • Χαμόγελο του Παιδιού
  Ήταν ιδιαίτερη η χαρά μου όταν διαπίστωσα την αποδοχή από όλους τους ασφαλιστικούς συμβούλους των 8 γραφείων της Επιθεώρησής μας στην πρόταση των managers τους αντί χριστουγεννιάτικων καρτών να συγκεντρωθεί ένα ποσό το οποίο θα δοθεί στο ‘‘Χαμόγελο του Παιδιού’’.
 • ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΔΡΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
  Η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013 στα γραφεία της έδρας της Επιθεώρησης στη Θεσσαλονίκη. Στόχος της συνάντησης ήταν ο απολογισμός του 2012 και οι προτεραιότητες του 2013, οι οποίες θα είναι η βελτίωση του service των 8,000 πελατών της Επιθεώρησης και οι διασταυρούμενες πωλήσεις (cross selling) σε συνδυασμό με τα […]
 • Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή , κ. Σωτηράκο Μιχάλη
  Ο σημαντικός ρόλος που διαδραματίζει η εκπαίδευση των ασφαλιστικών συμβούλων κυριάρχησε στη συνάντηση που είχαν οι Επιθεωρήσεις των κ. Καραθάνου Βασίλη και κ. Αναστασίου Δημήτρη με τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της Εθνικής Α.Ε.Ε.Γ.Α, κ. Σωτηράκο Μιχάλη.
 • Συνεργασία του Ηρακλή με την Εθνική Ασφαλιστική
  Το παλαιότερο αθλητικό σωματείο της Θεσσαλονίκης ΠΑΕ <<ΗΡΑΚΛΗΣ>> εμπιστεύτηκε την ασφαλιστική σύμβουλο κυρία Δούκα Δέσποινα της Επιθεώρησης Αναστασίου Δημήτρη προχωρώντας στην ασφάλιση του συνόλου των παιδιών που συμμετέχουν στις ακαδημίες του συμπεριλαμβάνοντας και τους αθλητές της Κ20.
 • Ενημέρωση μαθητών 4ου Γυμνασίου αμπελοκήπων για το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου από τον Επιθεωρητή κ. Δημήτρη Αναστασίου
  Στα πλαίσια της επαγγελματικής καθοδήγησης των μαθητών, η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων κα Τσικριτσή με προσκάλεσε με στόχο να μιλήσω για την καριέρα του Ασφαλιστικού Συμβούλου στους μαθητές.
 • Παναγιώτης Ρεγκούκος «Πέρα από τον ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ»
  «Πέρα από τον ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ» : Μια νέα ιδέα , μια παγκόσμια «πρώτη»! Εδώ και λίγο καιρό, έχουμε γίνει αποδέκτες μιας νέας ιδέας στον εκδοτικό χώρο, πρωτοποριακής και μοναδικής ίσως για τα παγκόσμια χρονικά, που πραγματικά εντυπωσιάζει για την απλότητα της σύλληψης της και την σημαντικότητα της προσφοράς της στο αναγνωστικό κοινό.
 • Καταγγελία προέδρου του Ε.Ε.Θ. για τον ασφαλιστικό τειρεσία
 • Η επιθεώρηση Αναστασίου Δημήτρη
  Στις 23/5/2012 το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙ) οργάνωσε, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης Ημέρα Καριέρας, με σκοπό την ενημέρωση των φοιτητών από επαγγελματίες σε θέματα καριέρας. Ο Επιθεωρητής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής κος Αναστασίου Δημήτρης ήταν προσκεκλημένος και ομιλητής στην εκδήλωση. Η προσέλευση των τελειόφοιτων του ιδρύματος ήταν μεγάλη και παρακολούθησαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον […]
 • Στρατηγική συνεργασία των επιθεωρήσεων με την κλινική Άγιος Λουκάς στη Θεσ/νίκη
  Την παγκόσμια ημέρα Υγείας επέλεξε ο Επιθεωρητής κος Αναστασίου Δημήτρης για να ανακοινώσει την συνεργασία με την Κλινική Άγιος Λουκάς στη Θεσ/νίκη. Η συνεργασία αφορά όλες τις μονάδες της Συντονιστικής Επιθεώρησης κου Καραθάνου Βασίλη.
 • Ενημέρωση μαθητών 4ου Γυμνασίου αμπελοκήπων για το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου
  Στα πλαίσια της επαγγελματικής καθοδήγησης των μαθητών, η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων κα Τσικριτσή με προσκάλεσε με στόχο να μιλήσω για την καριέρα του Ασφαλιστικού Συμβούλου στους μαθητές. Η προγραμματισμένη ομιλία της 1 διδακτικής ώρας κατάφερε να εξελιχθεί σε μαραθώνιο ενημέρωσης και ερωτήσεων-απαντήσεων από τους 100 και πλέον μαθητές που παρευρέθησαν. Χωρίς διακοπή για […]
 • Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Επιθεώρησης Δημήτρη Αναστασίου
    Το κλείσιμο της χρονιάς πρόσθεσε στην Επιθεώρησή μας 1.300.000€ (900.000€ Κλάδος Ζωής, 400.000€ Γενικοί Κλάδοι) και παρότι δεν καλύφθηκε ο στόχος, καταφέραμε να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας μέσα στις αντίξοες συνθήκες της ελληνικής αγοράς.
 • Πρώτη συνάντηση για το 2012 και κοπή πίτας των managers της επιθεώρησης
  Την Τετάρτη 4/1/2012 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των Συντονιστών της Επιθεώρησης Αναστασίου Δημήτρη. Οι managers από όλες τις πόλεις που δραστηριοποιείται η Επιθεώρηση συγκεντρώθηκαν στις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τα παραγωγικά αποτελέσματα του 2011 και τη στοχοθεσία του 2012. Δόθηκαν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον πρώτο Διευθυντή κο Γιώργο […]
 • 1η συνάντηση για το 2012 και κοπή πίτας των managers της επιθεώρησης
  Την Τετάρτη 4/1/2012 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των Συντονιστών της Επιθεώρησης Αναστασίου Δημήτρη. Οι managers από όλες τις πόλεις που δραστηριοποιείται η Επιθεώρηση συγκεντρώθηκαν στις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τα παραγωγικά αποτελέσματα του 2011 και τη στοχοθεσία του 2012. Δόθηκαν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον πρώτο Διευθυντή κο Γιώργο […]
 • Συνάντηση γνωριμίας με τον νέο αναπλ. γενικό δ/ντή πωλήσεων
  Στις 11.11.2011 στο ξενοδοχείο Mediterranean στη Θεσ/νίκη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας όλων των συνεργατών των 3 Επιθεωρήσεων με τον νέο Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής κον Σωτηράκο Μιχάλη. Ο κος Σωτηράκος με ειλικρίνεια, δεν υποσχέθηκε λύσεις για όλα τα προβλήματα, αλλά δήλωσε τις βασικές του αρχές στις οποίες περιλαμβάνονται ο σεβασμός και η αγάπη στο […]
 • Εκλογές Ε.Ε.Θ. 26,27,28 Νοεμβρίου 2011
  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Στις εκλογές στις 26,27 & 28 του 11ου θα καλέσουμε πάλι φίλους και γνωστούς επαγγελματίες να ψηφίσουν εμάς, αλλά και τους συνδυασμούς τους οποίους θα εκπροσωπήσουμε.
 • Σημείωμα για τα 120 χρόνια λειτουργίας της εθνικής Α.Ε.Ε.Γ.Α. στο περιοδικό “ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ”
  Σημείωμα προσωπικό, όπως επίσης και της κας Ιατρέλλη Μαρίας στο περιοδικό “ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ”, για τα 120 χρόνια λειτουργίας της ΕΘΝΙΚΗΣ Α.Ε.Ε.Γ.Α. Δείτε το PDF
 • 1η Συνάντηση των Managers της Επιθεώρησης για το φθινόπωρο
  Η πρώτη συνάντηση των managers της Επιθεώρησης Αναστασίου Δημήτρη για το φθινόπωρο πραγματοποιήθηκε στις 2/9/2011 στο Meditteranean Palace. Εκτός των συγχαρητηρίων που εισέπραξαν όλοι για τα ικανοποιητικότατα αποτελέσματα του καλοκαιριού, παρά τις αντιξοότητες στην χειρότερη παραγωγικά περίοδο, συζητήθηκε πληθώρα ιδεών, οι οποίες θα μας βοηθήσουν άμεσα να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους μας, να βελτιώσουμε τα ποιοτικά […]
 • Φθινοπωρινή συνάντηση managers της Επιθεώρησης Δημήτρη Αναστασίου
  Η πρώτη συνάντηση των managers της Επιθεώρησης Αναστασίου Δημήτρη για το φθινόπωρο πραγματοποιήθηκε στις 2/9/2011 στο Meditteranean Palace. Εκτός των συγχαρητηρίων που εισέπραξαν όλοι για τα ικανοποιητικότατα αποτελέσματα του καλοκαιριού, παρά τις αντιξοότητες στην χειρότερη παραγωγικά περίοδο, συζητήθηκε πληθώρα ιδεών, οι οποίες θα μας βοηθήσουν άμεσα να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους μας, να βελτιώσουμε τα ποιοτικά […]
 • Ένα ξεχωριστό σεμινάριο από έναν ξεχωριστό άνθρωπο
  Στις 6/7/2011 η Συντονιστική Επιθεώρηση της Εθνικής Ασφαλιστικής του κου Καραθάνου Βασίλη, η Επιθεώρηση του κου Αναστασίου Δημήτρη και του κου Μιχαηλούδη Προδρόμου, με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού ομίλου L.d.l, ο οποίος υποστηρίζει την δια βίου εκπαίδευση των επαγγελματιών, και της κας Σταυρίδου Μελίνας οργάνωσαν σεμινάριο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
 • Συνάντηση club επιθεώρησης Αναστασίου Δημήτρη
  Την Παρασκευή 17/6 συναντήθηκαν οι 6 καλύτεροι ασφαλιστικοί σύμβουλοι για το 2010 της Επιθεώρησης μας, υλοποιώντας έτσι για πρώτη φορά το νέο θεσμό του club κορυφαίων συνεργατών της Επιθεώρησης. Μέσα σ’ ένα εξαιρετικά καλό κλίμα ανταλλάξαμε χρήσιμες απόψεις, συζητήσαμε για την αγορά, για νέους τρόπους προσέγγισης και αρκετά άλλα χρήσιμα θέματα που βοήθησαν την καθημερινότητα […]
 • Περιοδεία στα γραφεία της επιθεώρησης μας στη Θεσσαλία από τον αναπλ. γενικό δ/ντή κον Βασιλάτο Ιωάννη
  Στις 8 & 9 Σεπτεμβρίου υποδεχθήκαμε στα γραφεία της Επιθεώρησής μας στο Βόλο, τα Τρίκαλα και τη Λάρισα τον Αναπλ. Γενικό Δ/ντή της Εθνικής Α.Ε.Ε.Γ.Α. κον Βασιλάτο, με τον οποίο όλοι οι συνεργάτες αντάλλαξαν απόψεις, μοιράστηκαν εμπειρίες από την αγορά και άκουσαν με προσοχή τις εξαιρετικά χρήσιμες σκέψεις του.
 • Συνάντηση των συνεργατών της έδρας
  Την Παρασκευή 1/4/2011 και με αφορμή το κλείσιμο του 1ου 3μήνου 2011, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των συνεργατών της έδρας της Επιθεώρησής μας στο ξενοδοχείο Φιλίππειον στη Θεσσαλονίκη.
 • Συνέντευξη του αν.προϊστάμενου κου Τζαβέλλα Νεκτάριου στο περιοδικό koita mama
  Δείτε το PDF
 • Εξειδικευμένο σεμινάριο κλάδου ζωής
  Ο κος Στέφανος Δημητριάδης, Υποδιευθυντής του Κλ. Ατομικών Ζωής, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της Επιθεώρησης Αναστασίου Δημήτρη και επισκέφθηκε την πόλη της Θεσσαλονίκης ώστε να ενημερώσει τους συνεργάτες της για τις τρέχουσες εξελίξεις στον Κλάδο. Η συνάντηση αυτή έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο ΜΕΤ.
 • Ένα σπουδαίο συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην χώρα μας 2-4 Φεβρουάριου 2011
  Ένα ιστορικό γεγονός έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από τις 2-4 Φεβρουαρίου, στην Αίθουσα Α. Τριάντη. Ήταν το 1ο Πανευρωπαϊκό συνέδριο του διεθνούς οργανισμού MDRT.
 • Η επιχειρηματικότητα σε περίοδο κρίσης
  Δεκάδες επαγγελματίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και έδωσαν το παρόν στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων την Τετάρτη 19/1/2011, ανάμεσά τους Πρόεδροι Σωματείων όπως ο κος Βουράκης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Πρακτόρων Β. Ελλάδος και ο κος Τσάκαλος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ασφαλιστών Β.Ε. Με την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου […]
 • Πρώτη συνάντηση των Managers
  Ένα παραγωγικό έτος απαιτεί καλή οργάνωση, έτσι την Τετάρτη 5/1/2011 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των Managers της Επιθεώρησής μας για το 2011 στο ξενοδοχείο MET, παρουσία του Συντονιστή Επιθεωρητή κου Καραθάνου Βασίλειου. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ποικίλα, όπως τα παραγωγικά αποτελέσματα του 2010 και οι νέοι στόχοι για το 2011, αλλά και τα προβλήματα που […]
 • Για να ξεκινήσει η χρονιά ευχάριστα
  Επειδή πιστεύουμε ότι για να πάει η χρονιά καλά, θα πρέπει να αρχίσει με μια κεφάτη συνάντηση, την Τρίτη 4/1/2011 διοργανώσαμε την πρώτη συνάντηση του νέου έτους. Οι συνεργάτες των 3 Διευθύνσεων της Επιθεώρησης που έχουν έδρα τη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή κου Γεωργούδη Απόστολου, βρέθηκαν σε παραδοσιακό εστιατόριο στην περιοχή του Λιμανιού.
 • Επίσκεψη του αν.γενικού διευθυντή κου Βασιλάτου Ιωάννη
  Στις 2/12/2010 ο Αναπληρωτής Γενικός Δ/ντης της Εταιρίας επισκέφθηκε την πόλη της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να πραγματοποιήσει μια ζεστή συνάντηση με τις Επιθεωρήσεις του κου Καραθάνου και του κου Αναστασίου.
 • Πρώτη στην ευρώπη η εθνική τράπεζα
  H πρώτη τράπεζα σε όλη την Ευρώπη και με σημαντική διαφορά από τη δεύτερη καθίσταται πλέον η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς υπερκαλύφθηκε κατά 1,8 φορές αλλά και την επικείμενη πώληση μειοψηφικού πακέτου 20% της θυγατρικής στην Τουρκία Finansbank.
 • Ρεκόρ παραγωγής της επιθεώρησής μας
  Ο Σεπτέμβρης, ο θεωρητικά «δυσκολότερος μήνας του τελευταίου 4μήνου», κατέληξε να είναι ο καλύτερος για την Επιθεώρησή μας, καθώς έκλεισε με απόλυτη επιτυχία.
 • Επίσκεψη της διοίκησης της εθνικής ασφαλιστικής στη Θεσσαλονίκη
  Την Παρασκευή 1-10-2010 οι Επιθεωρήσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής που δραστηριοποιούνται στην πόλη της Θεσσαλονίκης υποδέχτηκαν τη Διοίκηση της εταιρίας στο ξενοδοχείο Electra Palace.
 • Ευέλικτη εθνική σύνταξη από την Εθνική Ασφαλιστική
  Ευέλικτη εθνική σύνταξη από την Εθνική Ασφαλιστική Νέα προϊόντα στον τομέα των κινδύνων ανικανότητας για εργασία, στον τομέα της προστασίας από σοβαρές ασθένειες και στον τομέα των συντάξεων ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Ασφαλιστική στο 27ο Συνέδριο Πωλήσεων που έγινε στους χώρους του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού στην Αθήνα.    
 • Λαρισαϊκή «πρωτιά» στην Εθνική Ασφαλιστική
  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΖΩΗΣ ΠΗΡΕ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΖΗΚΑ Το πρώτο βραβείο, για την παραγωγή ασφαλιστηρίων συμβολαίων στον κλάδο ζωής απέσπασε η ασφαλιστική και χρηματοοικονομική σύμβουλος Καλλιόπη Τζήκα, που δραστηριοποιείται στη Λάρισα, υπό τη διεύθυνση του Παναγιώτη Μαντζανά. Να σημειωθεί ότι η βράβευση έγινε στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης της Εθνικής Ασφαλιστικής για […]
 • Εισήγηση στο σεμινάριο “Επιχειρίν σε περιόδους κρίσης”
  Περίληψη ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΕΠΙΧΕΙΡEΙΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ – ΕΥΚΑΙΡΙΑ ή ΟΥΤΟΠΙΑ;
 • Ετήσια εκδήλωση επιθεωρήσεων
  Στις 12/3/10 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η ετήσια συνάντηση της Επιθεώρησής μας, όπως πάντα σε συνεργασία με την Συντονίστρια Επιθεώρηση του κου Καραθάνου Βασίλη.
 • Ομιλία του επιθεωρητού κου Αναστασίου Δημήτρη στην ετήσια συνάντηση της συντονιστικής επιθεώρησης του κου Καραθάνου Βασίλη
  ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ & ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ Από τον Σεπτέμβρη του 2008 ζούμε παγκόσμια μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Αναφέρομαι φυσικά στην παγκόσμια οικονομική κρίση, η οποία επηρέασε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες και απ’ ότι φαίνεται, υφίσταται ακόμη. Αυτός ήταν ο λόγος που επηρέασε καθοριστικά την σημερινή μου εισήγηση.
 • Επαγγελματική Ευθύνη Αρχιτεκτόκων – Συμβούλων Μηχανικών 9 Λογικές Ερωτήσεις – 9 Υπεύθυνες Απαντήσεις ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Εμπειρογνώμονα Ασφαλίσεων)
  Δείτε το κείμενο
 • Οι λόγοι της μιζέριας – Δ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ (Πρόεδρος Ε.Ε.Α.Ε.) – Φ.ΜΠΡΑΒΟΣ (Γραμματέας Ε.Ε.Α.Ε.) (Έκδοση Ιδιωτική Ασφάλιση)
  Δείτε το PDF
 • Η ασφάλιση και η απληστία του κέρδους – Π. ΣΙΜΙΤΣΕΚ (Έκδοση Ασφαλιστική Αγορά)
  Δείτε το PDF
 • Η κρίση της Ιδιωτικής Ασφάλισης – Π. ΣΙΜΙΤΣΕΚ (Έκδοση Ασφαλιστική Αγορά)
  Δείτε το PDF
 • Η ΕΑΕΕ στην υπηρεσία του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης – Ν.ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΗ
  Δείτε το PDF
 • Η διαδρομή της ασφαλιστικής αγοράς στην Β. Ελλάδα – Φ.ΜΠΡΑΒΟΥ
  Δείτε το PDF
 • Η ασφαλιστική αγορά σήμερα – Ι.ΒΟΤΣΑΡΙΔΗ
  asfalistikh_agora_simera
 • Το επάγγελμα που δεν γνωρίζει ανεργία & τι έχει αλλάξει στις πωλήσεις του Δημήτρη Αναστασίου
  Από τον Σεπτέμβρη του 2008 ζούμε παγκόσμια μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Αναφέρομαι φυσικά στην παγκόσμια οικονομική κρίση, η οποία επηρέασε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες και απ’ ότι φαίνεται, υφίσταται ακόμη. Αυτός ήταν ο λόγος που επηρέασε καθοριστικά την σημερινή μου εισήγηση.
 • Οι αλλαγές, οι επιχειρήσεις και το managment του αύριο του Δημήτρη Αναστασίου
  ANOIXTI-GRAMMI TEUXOS12-sel24-26
 • Διακανονίστε το… φιλικά του Δημήτρη Αναστασίου
  Το έντυπο του Φιλικού Διακανονισμού υπάρχει πλέον στο ντουλαπάκι σχεδόν όλων των αυτοκινήτων, αντικαθιστώντας τον εκνευρισμό και τις καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις.
 • Αφιερωμένο στους νέους
  Στο βιβλίο του Μπίλ Γκέιτς, ο πάμπλουτος ιδρυτής της Microsoft,παραθέτει τους δικούς του κανόνες που ισχύουν στην πραγματική ζωή, σε μια προσπάθεια να προσγειώσει τους νέους που ονειροβατούν.
 • Σχεδιάστε ένα πλάνο δράσης του Δημήτρη Αναστασίου
  Σας έχει τύχει ποτέ να περάσετε ένα ολόκληρο οκτάωρο δουλεύοντας πολύ, αλλά στο τέλος της ημέρας να μην μπορείτε να πείτε τι είχατε κάνει ακριβώς;
 • Ζητήστε την βοήθεια των πελατών σας του Δημήτρη Αναστασίου
  Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε πελάτες από τη βοήθεια των ήδη υπαρχόντων πελατών σας. Για να σας συστήσουν οι πελάτες σας σε άλλους πιθανούς πελάτες δεν είναι αρκετό απλά να τους το ζητήσετε. Έχει μεγάλη σημασία το πότε θα τους το ζητήσετε, σε ποιόν θα κάνετε την ερώτηση αλλά και τι θα πείτε.
 • Μα… τι πήγε καλά!!! του Δημήτρη Αναστασίου
  Πώς μπορείτε να μάθετε μέσα από μια πετυχημένη πώληση; Είναι αυτό κάτι που σας έχει απασχολήσει; Όλοι προσπαθούμε να αναλύσουμε τι ήταν αυτό που δεν πήγε καλά (τι ήταν αυτό που πήγε στραβά ) όταν δεν κλείνουμε μια πώληση. Πόσο όμως συχνά προσπαθούμε να εξηγήσουμε με το ίδιο ενδιαφέρον τι ήταν αυτό που πήγε καλά […]
 • Η παρακίνηση ως μέσο υψηλότερης παραγωγικότητας του Δημήτρη Αναστασίου
  Αν αισθάνεστε ότι δεν καταφέρνετε να παρακινήσετε τους (συνεργάτες σας) ασφαλιστικούς σας συμβούλους όσο θα θέλατε, δεν είστε οι μόνοι. Ας είμαστε ρεαλιστές: δεν μπορούμε πάντα να αλλάξουμε ή να ελέγξουμε κάποιους παράγοντες που επηρεάζουν τον ενθουσιασμό των συνεργατών μας για τη δουλειά τους. Ορισμένα πράγματα- όπως οι συνθήκες εργασίας, η ανάθεση κάποιων projects ή […]
 • Ο ρόλος του MANAGER σήμερα και αύριο του Δημήτρη Αναστασίου
  Η ηγεσία, είναι μία σημαντική έννοια στο σύγχρονο management, αφού αποτελεί ένα από τα απαραίτητα συστατικά κάθε επιχείρησης, σαν σύνολο αλλά και στα επιμέρους τμήματα. Στο εξωτερικό, όπου ο κλάδος της διοίκησης επιχειρήσεων έχει γνωρίσει τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ο ρόλος του Manager έχει διερευνηθεί σε βάθος μέσα από εκτεταμένες έρευνες των ειδικών της […]
 • Διαδικασία ποιοτικής επιλογής συνεργατών του Δημήτρη Αναστασίου
  Η σημαντικότερη ίσως ευθύνη των στελεχών του Agency system, είναι η συνεχής προσπάθεια επιλογής νέων συνεργατών, ώστε να παράγουμε αρκετές και ποιοτικές πωλήσεις με λογικό κόστος για όλους τους εμπλεκόμενους και την Εταιρία.
 • Πως να αυξήσετε την παραγωγή σας του Δημήτρη Αναστασίου
  Όπως είναι γνωστό, οι πωλήσεις, είναι μια τέχνη που μαθαίνεται και μέχρι να τη μάθεις, δεν πρόκειται να πετύχεις τους στόχους σου. Δεν φτάνει μόνο να το θέλεις. Πρέπει συνεχώς να εξασκείσαι και να επιμορφώνεσαι, έως ότου γίνει μέσα σου το “κλικ” και να αισθανθείς κυρίαρχος στο χώρο σου.
 • Ασφαλιστικη αγορά – Φόβοι πωλητών & πελατών του Δημήτρη Αναστασίου
  Είστε Πωλητής ( ασφαλιστής, πλασιέ, αντιπρόσωπος, ιατρικός επισκέπτης, έμπορος, επιχειρηματίας ) ή σκέπτεστε να γίνετε. Είστε ένας άνθρωπος που είτε ανήκει σε μία εταιρία είτε διατηρεί μία δική του επιχείρηση, οπότε είναι υποχρεωμένος να επισκέπτεται ο ίδιος τους πελάτες του. Έχετε πολλά προβλήματα και κάθε τόσο αναλογίζεστε, αν έχετε ακολουθήσει τον σωστό δρόμο, και μήπως […]
 • Σωστός τρόπος διερεύνησης ασφαλιστικών αναγκών του Δημήτρη Αναστασίου
  Από τη στιγμή που αρχίζει η συνέντευξη της προσέγγισης, ο ασφαλιστής θα πρέπει να αρχίσει να συλλέγει πληροφορίες για τον υποψήφιο πελάτη. Οι πληροφορίες αυτές, θα πρέπει να έχουν σχέση με την ατομική και οικογενειακή κατάσταση του υποψήφιου πελάτη καθώς επίσης με τα κίνητρα και τις ανάγκες του.
 • Nέο ρεκόρ από την Eθνική Aσφαλιστική
  Στις 8 Δεκεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, η Εθνική Ασφαλιστική γιόρτασε ένα μοναδικό ρεκόρ, με ιστορική σημασία για όλη την ασφαλιστική αγορά. Η νέα παραγωγή Ζωής του Νοεμβρίου ήταν 5.350.000€. Πρόκειται για την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών και όλων των εταιριών. Στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Nikopolis, το παρόν έδωσε σύσσωμο το εταιρικό δίκτυο της […]
 • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο “Η τέχνη της συνέντευξης”
    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009 το εξειδικευμένο σεμινάριο της People at work – hellas
 • 26ο Συνέδριο Εθνικής Ασφαλιστικής
  Πηγή: “Insurance Daily” Την υπέροχη ταράτσα του κτιρίου της επί της Συγγρού επέλεξε η Ηγεσία της Εθνικής Ασφαλιστικής για να πραγματοποιήσει το 26ο Ετήσιο Συνέδριο Βράβευσης των Κορυφαίων συνεργατών της. Στην ίδια ταράτσα με την ηγεμονική θέα της Ακρόπολης και της δυτικής Αθήνας η Εθνική το 2006 γιόρτασε τα εγκαίνια του κτιρίου της, το οποίο […]
 • Εκδήλωση για την οικονομική κρίση στο Νομό Πέλλας
  Εξαιρετική επιτυχία για τα δεδομένα του Ν.Πέλλας είχε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Διοικητήριο»(Αίθουσα ομιλιών της Νομαρχίας) στις 25-04-09. Η όλη εκδήλωση που αφορούσε την οικονομική κρίση και τη μελλοντική αρχιτεκτονική της οικονομίας, συνδιοργανώθηκε από τη Νομαρχία Πέλλας, το Δήμο Έδεσσας και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, με την ευγενική υποστήριξη και χορηγό επικοινωνίας τον τηλεοπτικό σταθμό […]
 • Eπιτυχές σεμινάριο πωλήσεων από το Ε.Ε.Θ. πραγματοποιήθηκε στις 21 & 22 Νοεμβρίου 2008
  ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Άνευ προηγουμένου επιτυχία είχε το σεμινάριο πωλήσεων για Διαμεσολαβούντες στην Ιδιωτική Ασφάλιση και Επαγγελματίες Πωλήσεων, που πραγματοποιήθηκε στις 21 & 22 Νοεμβρίου 2008.
 • Συνέντευξη στο περιοδικό «ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» του νέου επιθεωρητή πωλήσεων Αναστασίου Δ.
  – Φθάσατε στην ανώτερη βαθμίδα του πλέον πετυχημένου δικτύου πωλήσεων της ελληνικής αγοράς; Πως νιώθετε στην κορυφή των πετυχημένων;
 • Eτήσια συνάντηση της συντονίστριας επιθεώρησης Β. Καραθάνου και της επιθεώρησης Δ. Αναστασίου.
  Την 20η Ιουνίου 2008 ημέρα Παρασκευή στο μαγευτικό Βέρμιο στον Άγιο Νικόλαο Ναούσης , έγινε η ετήσια συνάντηση της συντονίστριας Επιθεώρησης Β. Καραθάνου και της Επιθεώρησης Δ. Αναστασίου.
 • Ομιλία στο συνέδριο της εθνικής ΑΕΕΓΑ του νέου επιθεωρητή πωλήσεων Αναστασίου Δ.
 • Μακρίνα Πάλλα, H ασφαλίστρια της Εθνικής, που αναδείχθηκε κορυφαία από τον ΠΣΑΣ
  Συνέντευξη στο Στράτο Σιμιτζή, στο Περιοδικό Ασφαλιστική Αγορά. Η κα Μακρίνα Πάλλα είναι μια διακεκριμένη και πολυβραβευμένη ασφαλιστική σύμβουλος της Δ/νσης Πωλήσεων του κ. Δημήτρη Αναστασίου (Επιθεώρηση Β. Καραθάνου).
 • Προαγωγή μας σε επιθεώρηση πωλήσεων
  Στις 18/3/08 πραγματοποιήθηκαν από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας κον ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΟΥΚΑ, από τον Γενικό Δ/ντή κον ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗ ΣΠΥΡΟ, τον Συντονιστή Δ/ντή Πωλήσεων και τον Συντονιστή Δ/ντή Υποκ/μάτων κονΠΕΡΙΚΛΗ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Συντονιστή Επιθεωρητού μας κου ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗ στη Θεσ/νίκη, σε μία ζεστή εκδήλωση.
 • Δωρεάν εκπαίδευση του Επ. Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για ασφαλιστές