Καλωσορίσατε στην προσωπική μου ιστοσελίδα

Ονομάζομαι Δημήτρης Αναστασίου και είμαι Διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής. Η επαγγελματική μου πορεία ξεκίνησε από την γενέτειρα μου τα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Σήμερα η έδρα μου βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, ενώ η Διεύθυνσή μου δραστηριοποιείται σε 9 πόλεις της Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και της Θεσσαλίας.
Το εν λόγω site δημιουργήθηκε το 2000. Έχοντας πρωτοπορήσει στην εποχή του, κατάφερε να κρατάει συνεχώς ενήμερους όχι μόνο τους χιλιάδες  πελάτες μας, αλλά και όσους αναζητούσαν πληροφόρηση σχετικά με ασφαλιστικά θέματα και υπηρεσίες. Σήμερα, θα βρείτε σε αυτό όλα τα άρθρα μου αλλά και στελεχών της ομάδας μας και της ευρύτερης ασφαλιστικής αγοράς.

Το 2014 δημιουργήθηκε ένα νέο site, αυτή τη φορά όχι προσωπικό αλλά για λογαριασμό όλης της ομάδας. Πρόκειται για την ιστοσελίδα ateam.com.gr . Η A Team είναι όλοι οι άνθρωποι της Διεύθυνσης και έχει στόχο να παρουσιάζει τα στελέχη μας, αλλά και τις εξελίξεις γενικότερα στην ασφαλιστική αγορά. Το 2015 γεννήθηκε η ιδέα ενός ακόμη πρωτοποριακού site, του e-asfaliseis.gr, μέσω του οποίου μπορείτε να πληροφορηθείτε για τα προϊόντα της Εθνικής ασφαλιστικής, αλλά και να συνομιλήσετε ζωντανά μέσω skype ή chat με έναν από τους πιστοποιημένους συμβούλους της A Team, ώστε να να σας λύσουν τυχόν απορίες σε θέματα ασφάλισης.

Οσοι, λοιπόν, ενδιαφέρονται να γνωρίσουν μία έμπειρη ομάδα που παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, δεν έχουν παρά να μας επισκεφτούν