Ένα ξεχωριστό σεμινάριο από έναν ξεχωριστό άνθρωπο

IMG00020-20110706-1416Στις 6/7/2011 η Συντονιστική Επιθεώρηση της Εθνικής Ασφαλιστικής του κου Καραθάνου Βασίλη, η Επιθεώρηση του κου Αναστασίου Δημήτρη και του κου Μιχαηλούδη Προδρόμου, με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού ομίλου L.d.l, ο οποίος υποστηρίζει την δια βίου εκπαίδευση των επαγγελματιών, και της κας Σταυρίδου Μελίνας οργάνωσαν σεμινάριο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

 

IMG00010-20110706-1221Την έναρξη των εργασιών έκανε ο Δ/ντής Πωλήσεων, κος Στρατηγάκης.
Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κος Ντίνος Κυριάκου, ενεργός σύμβουλος Ζωής ,μέλος και Περ/κός Πρόεδρος (’09- ‘10) του Million Dollar Round Table, ο οποίος υπήρξε ιδιαιτέρως εμψυχωτικός για τους 120 επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους καθώς και τους managers των τριών Επιθεωρήσεων που τον παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον. Τόνισε πως η επιτυχία είναι απλά απόφαση και πως κυρίαρχο ρόλο σε αυτήν παίζει, εκτός από τη γνώση, η δραστηριότητα και η ενεργητικότητα του καθενός. Περιέγραψε την δική του πορεία προς την επιτυχία δίνοντας δύναμη στους καινούριους συμβούλους που εντάχθηκαν στο δυναμικό των Επιθεωρήσεων πριν λίγους μήνες και εξήγησε πώς η δική του επιμονή τελικά οδήγησε στην επιτυχημένη πορεία της καριέρας του.

 

IMG00019-20110706-1402Αναλύοντας την σημερινή κατάσταση της αγοράς τόνισε πως το «αγαθό της ιδιωτικής ασφάλισης δεν είναι πλέον ένα έξοδο που γίνεται από το περίσσευμα μας αλλά από το υστέρημά μας».
Κατά γενική ομολογία των παρευρισκομένων, η προσπάθεια αυτή των κυρίων Καραθάνου, Αναστασίου και Μιχαηλούδη υπήρξε καταλυτική στην ψυχολογία των νέων αλλά και των παλαιότερων συμβούλων που αποχώρησαν ενθουσιασμένοι, με περισσότερη όρεξη για δουλειά αλλά και περισσότερο πάθος ως προς το αγαθό της ιδιωτικής ασφάλισης και την προώθησή του.

Comments are closed.