Απολογισμός Χρονιάς και Κοπή Πίτας για την Επιθεώρηση Δημήτρη Αναστασίου

Με γιορτινή διάθεση η Επιθεώρηση Πωλήσεων Δημήτρη Αναστασίου πραγματοποίησε στις 31/01/2014 τον ετήσιο απολογισμό και έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα. Ο κ. Δημήτρης Αναστασίου συνεχάρη τους 3 πρώτους σε παραγωγή Ζωής managers της Επιθεώρησης:

  1. Κόλτσο Θανάση από τη Διεύθυνση Αναστασίου Γιώργου
  2. Μιχαηλίδη Άρη από την Direct Διεύθυνση και
  3. Τζαβέλλα Νεκτάριο από την Direct Διεύθυνση.

Στη συνέχεια βραβεύθηκαν οι τρεις καλύτεροι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι του 2013:

  1. Βογιατζής Παντελής Διεύθυνση Αναστασίου Γιώργου – Ομάδα Κόλτσου Ξάνθη
  2. Κρυωνά Θάλεια Direct Διεύθυνση – Ομάδα Μιχαηλίδη Θεσσαλονίκη
  3. Δούκα Δέσποινα Direct Διεύθυνση – Ομάδα Τζαβέλλα Θεσσαλονίκη

Μεταξύ των Νέων συνεργατών διακρίθηκε και βραβεύθηκε ο Περγαμινός Βαγγέλης, από την Ομάδα Μιχαηλίδη στη Θεσσαλονίκη, για την υψηλότερη παραγωγή στον Κλάδο Ζωής.

 

Τα παραγωγικά αποτελέσματα της Επιθεώρησης ήταν αξιόλογα σε μία δύσκολη χρονιά για ολόκληρη την αγορά. Πιο συγκεκριμένα επετεύχθησαν 900.000€, τα οποία μοιράζονται σε 560.000€ στον Κλάδο Ζωής250.000€ στον Κλάδο Αυτοκινήτων και περίπου 80.000€ σε άλλες γενικές ασφαλίσεις.

Εντυπωσιακή ήταν η ανάλυση του Επιθεωρητή για τις προσπάθειες που χρειάστηκε να καταβληθούν από το σύνολο των συνεργατών της Επιθεώρησης την προηγούμενη χρονιά.

Αποτέλεσμα των προσπαθειών αυτών ήταν η πραγματοποίηση 696 νέων πωλήσεων στον Κλάδο Ζωής για τις οποίες χρειάστηκε να πραγματοποιηθούν:

  • 301.640 τηλεφωνικές προσπάθειες
  • 120.220  συνομιλίες
  • 2.951 Α Ραντεβού
  • 1.966 Β  Ραντεβού
  • 663 Γ Ραντεβού

Τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν ανάγλυφα το βαθμό δυσκολίας του λειτουργήματος του Ασφαλιστικού Συμβούλου και το γιατί οι άνθρωποι που το ασκούν θα πρέπει να χαρακτηρίζονται «ήρωες της αγοράς». Είναι ίσως ο σημαντικότερος λόγος που πολλοί δεν επιθυμούν να ασχοληθούν με το επάγγελμα αυτό. Επιβεβαιώνει όμως την αξία των εταιρικών δικτύων και τους λόγους για τους οποίους η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει την ανάπτυξη του Agency System.

Ο κ. Αναστασίου συνεχάρη τους  Managers λέγοντάς τους ότι «όχι απλώς αντέξαμε αλλά αυξήσαμε τις δυνάμεις μας με την ένταξη των 24 νέων συνεργατών στο δυναμικό μας μέσα στο 2013».

Στόχοι της Επιθεώρησης για το 2014 είναι:

  • Minimum αύξηση στον Κλάδο Ζωής 30%,
  • Διπλασιασμό των νέων ασφαλίσεων οχημάτων,
  • Αύξηση της μέσης παραγωγικότητας ανά ασφαλιστή στον Κλάδο Ζωής,
  • Υπερδιπλασιασμό των λοιπών Γενικών Κλάδων
  • Και φυσικά, με την καθοδήγηση και τον σχεδιασμό των manager, διπλασιασμό των Ασφαλιστικών Συμβούλων μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Επιθεωρητής έκλεισε την συνάντηση ευχαριστώντας τις γραμματείς για την καθημερινή τους υποστήριξη, τους συνεργάτες του  οι οποίοι μάχονται καθημερινά υπό αντίξοες συνθήκες δηλώνοντάς τους απερίφραστα τον θαυμασμό του και τους υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να τους στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Συντονιστή Επιθεωρητή και γεννήτορα της Επιθεώρησης κ. Βασίλη Καραθάνο που είναι συνεχώς και αδιαλείπτως κοντά του από το 1987, την Εθνική Ασφαλιστική που αν και η αγορά βρίσκεται σε μια συνεχή δίνη αποτελεί ένα απάνεμο λιμάνι για τους συνεργάτες της.  Τέλος,  την Προϊσταμένη της Κεντρικής Υποδιεύθυνσης Βορείου Ελλάδος κ Βαχαρακίδου Τάνια και τα στελέχη κκ. ΓκλαβάκηΑνεζίνη και Ταρταμπούκα για την υποστήριξή τους.

Τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο ασφαλιστικός σύμβουλος Καζέπης Χαράλαμπος, συνεργάτης της Επιθεώρησης για πάνω από 15 χρόνια, ο οποίος κέρδισε το φλουρί και έφυγε από την εκδήλωση με ένα tablet! Η τελευταία φράση ήταν «για όλους εμάς  που παλέψαμε και αντέξαμε όλη αυτήν την δύσκολη περίοδο, το μέλλον βρίσκεται ακριβώς μπροστά μας… συνεχίζουμε!». Καλή Χρονιά σε όλους!

 

 

 

 

Comments are closed.