Για να ξεκινήσει η χρονιά ευχάριστα

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕπειδή πιστεύουμε ότι για να πάει η χρονιά καλά, θα πρέπει να αρχίσει με μια κεφάτη συνάντηση, την Τρίτη 4/1/2011 διοργανώσαμε την πρώτη συνάντηση του νέου έτους.
Οι συνεργάτες των 3 Διευθύνσεων της Επιθεώρησης που έχουν έδρα τη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή κου Γεωργούδη Απόστολου, βρέθηκαν σε παραδοσιακό εστιατόριο στην περιοχή του Λιμανιού.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ διάθεση όλων ήταν ανεβασμένη, μιας και είχαν πολλά ευχάριστα να γιορτάσουν:
Ρεκόρ παραγωγής της Επιθεώρησής μας στον Κλάδο Ζωής για το 2010: 1.230.000€ , δηλαδή +19,5% από το 2009.
Τη δημιουργία των νέων Γραφείων στη Θεσ/νίκη του έμπειρου και καταξιωμένου Διευθυντή κου Αναστασίου Γιώργου.
Τον 1 και πλέον χρόνο επιτυχούς συνεργασίας με τη νέα Διεύθυνση του κου Χατζή Αθανάσιου, η οποία έκλεισε εξαιρετικά στον Κλάδο Ζωής, με παραγωγή 371.000€.
Την έναρξη της ανακαίνισης του Γραφείου της Λάρισας, με Διευθυντή τον κο Μαντζανά Παναγιώτη και τη δημιουργία 1 νέου Γραφείου στα Τρίκαλα.
Μετά την κοπή της πίτας, με τυχερή μία από τις κοπέλες και την παράδοση του επάθλου από τον Άγγελο Αναστασίου που υποστηρίζει γραμματειακά την Επιθεώρηση, το κέφι κορυφώθηκε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΌλοι οι συνεργάτες των γραφείων μετά το φαγητό, γλέντησαν με πολύ κέφι αλλά και χορό.
Η κορυφαία στιγμή του απογεύματος ήταν όταν οι 2 Διευθυντές κος Αναστασίου Γιώργος και Χατζής Αθανάσιος, αλλά και ο Επιθεωρητής κος Αναστασίου Δημήτρης σηκώθηκαν στην πίστα για να μας δείξουν και τις χορευτικές τους ικανότητες, εκτός από τις επαγγελματικές, με ένα ζεμπέκικο…

Είμαστε βέβαιοι ότι το 2011 θα συνεχίσει το ίδιο ευχάριστα για όλους, παραγωγικά και με πολλές τέτοιες γιορτές!
Καλή και Παραγωγική Χρονιά σε όλους!

 

 

Comments are closed.