Δελτίο τύπου για τα εγκαίνια των νέων γραφείων μας.

Στις 2/3/07 εγκαινιάστηκαν τα νέα Γραφεία Πωλήσεων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ στη Θεσ/νίκη, επί της οδού Ν. Κουντουριώτου 11 (Λιμάνι). Πρόκειται για έναν ευχάριστα διαμορφωμένο χώρο, με τον πλέον σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Φυσικά πρέπει να προσθέσουμε την πολύ καλή διάθεση των δύο Διευθυντών κων Αναστασίου Δημήτρη και Γιώργου, όπως και των συνεργατών τους, οι οποίοι ξεπερνούν τους 30.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρέστη πλήθος κόσμου, συνεργάτες , πελάτες και σύσσωμη η Διοίκηση της Εταιρίας.
Πιο συγκεκριμένα, οι κύριοι Λευθεριώτης Σπύρος (Γενικός Διευθυντής), Παγώνης Τάσος (Γενικός Διευθυντής), Ταραβίρας Κων/νος (Διευθυντής Πωλήσεων), Λέζος Φώτης (Αναπ. Διευθυντής Πωλήσεων), Κουγιουμουτζής Κων/νος (Διευθυντής Ατομικών Ασφ. Ζωής), Δημητριάδης Στέφανος (Προϊστάμενος Αναλήψεων Κλ. Ζωής), Αβρανά Ελένη ((Προϊσταμένη Ζημιών Κλ. Ζωής), Ευσταθίου Βιβή (Διευθύντρια Μεταφορών, Πλόιων και Λοιπών Γενικών Κλάδων), Ζαχαρής Βαγγέλης (Προϊστάμενος Διεύθυνσης Προσωπικού).
Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Νομάρχης Θες/νίκης κος Ψωμιάδης Παναγιώτης, ο Αντινομάρχης κος Τσαμασλής Γεώργιος, ο Υφιπουργός Πολιτισμού Αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού κος Ορφανός Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Θεσ/νίκης κος Καζαντζής Κων/νος, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελτηρίου Θεσ/νίκης κος Ζορπίδης Μιχάλης με πλήθος Συμβούλων, συμπεριλαμβανομένου και του κου Ρομπόπουλου Θωμά (Επικεφαλής Συνδυασμού), οι βουλευτές κος Γκιουλέκας Κων/νος, εκπρόσωποι των Πολιτικών Γραφείων των κων Βενιζέλου Ευάγγελου και Μαγκριώτη Γιάννη και ο Πολιτευτής Α’ Θεσ/νίκης κος Κοκόρης Παναγιώτης.
Η εκδήλωση διεξήχθη μέσα σε γιορτινό κλίμα, με ιδιαίτερη συγκίνηση κατά τη διάρκεια των ομιλιών των κων Αναστασίου Δημήτρη και Γιώργου και με αποκορύφωμα την αναφορά του Επιθεωρητή Πωλήσεων κου Καραθάνου Βασίλη στο ξεκίνημα της 20ετούς συνεργασίας του με τον κο Αναστασίου Δημήτρη.

Comments are closed.