Δυναμική η συμμετοχή ασφαλιστών στο νέο Δ.Σ. του ΕΕΘ

Έσπασε ρεκόρ σε ψήφους ο υποψήφιος της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών», Δ. Αναστασίου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ισχυρή θα είναι η παρουσία των ασφαλιστών στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, καθώς από τις εκλογές που έγιναν στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017 εκλέχθηκαν συνολικά 10 ασφαλιστές και ασφαλίστριες. Τις εντυπώσεις κέρδισε ο υποψήφιος της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών» και διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής, Δημήτρης Αναστασίου, καθώς «έσπασε» ρεκόρ ψήφων!

Ειδικότερα, ο κ. Αναστασίου αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους μεταξύ των υποψηφίων όλων των συνδυασμών, καθώς τον ψήφισαν 239 επαγγελματίες! Η δυναμική συμμετοχή του στις εκλογές συνέβαλε και στην ενδυνάμωση της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών» με επικεφαλής τον Χρήστο Νικολόπουλο, καθώς ο συνδυασμός, αν και διανύοντας μόλις τον δεύτερο μήνα δημιουργίας του κι έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες και «τρικλοποδιές», συγκέντρωσε ποσοστό 31,99%. Το ποσοστό αυτό καθιστά το συνδυασμό δεύτερη δύναμη στο ΕΕΘ και ο επικεφαλής του κατακτά τη θέση του αντιπροέδρου.

Από την «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών» προέρχεται επίσης ο ασφαλιστής Ιορδάνης Σιδηρόπουλος, που συγκέντρωσε 79 ψήφος και κατετάγη 7ος στο ψηφοδέλτιο στον τομέα των υπηρεσιών.

Από τον συνδυασμό «Ισχυρό Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον Μιχάλη Ζορπίδη εκλέχθηκαν και θα συμμετάσχουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης οι εξής ασφαλιστές και ασφαλίστριες:

Κωνσταντίνος Λάσκος, 160 ψήφοι (3ος στις υπηρεσίες)

Κυριάκος Μερελής, 155 ψήφοι (5ος στις υπηρεσίες)

Ελευθέριος Ωραιόπουλος, 139 ψήφοι (7ος στις υπηρεσίες)

Θεόδωρος Αγγελίδης, 135 ψήφοι (9ος στις υπηρεσίες )

Άννα Νικηφορίδου, 130 ψήφοι  (10η στις υπηρεσίες)

Σταματία Σιώχου, 112 ψήφοι (14η στις υπηρεσίες)

Νικόλαος Καλλινικίδης, 96 ψήφοι (19ος στις υπηρεσίες)

Μαρία Καρατενίζη, 91 ψήφοι (20η στις υπηρεσίες).

*Δημοσιεύθηκε στα περιοδικά:

Σοφοκλέους In

Underwriter

Ασφαλιστική Αγορά

Insurance EEA

Comments are closed.