Δωρεάν εκπαίδευση του Επ. Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για ασφαλιστές

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
Γραφείο Τύπου

Θεσσαλονίκη, 19 Οκτωβρίου 2007

seminario_1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τα μέλη του εγκαινίασε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Το πρώτο σεμινάριο που οργανώθηκε και συντονίστηκε από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ.Αναστασίου Δημήτρη, είχε ως θέμα «Δημιούργησε την επιτυχία» αφορούσε το χώρο των πωλήσεων, απευθυνόταν σε Ασφαλιστικούς Συμβούλους, Συντονιστές και Πράκτορες, διαφημιστές, μεσίτες, πωλητές αυτοκινήτων, τουριστικούς πράκτορες, κ.α. και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Συμβούλων. Η θεματολογία είχε προσεχθεί ιδιαίτερα, ούτως ώστε να έχει χρησιμότητα για όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με θέματα διαπραγμάτευσης και η συμμετοχή ήταν δωρεάν.

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή ήταν μεγάλο, το παρακολούθησαν 110 άτομα, γεγονός που ενισχύει τη βούληση της διοίκησης να συνεχίσει τις εκπαιδευτικές δράσεις.
«Το σεμινάριο και όσα θα ακολουθήσουν, έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση της θέσης των επαγγελματιών στην αγορά, να τους εξοπλίσουν με την απαραίτητη γνώση προκειμένου να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης.

seminario_3

«Η εποχή μας είναι άκρως ανταγωνιστική, ανοιχτή, απαιτεί εγρήγορση, συνεχή προσπάθεια, Η γνώση, η απόκτηση νέων δεξιοτήτων, είναι απαραίτητα για να μπορέσουμε να σταθούμε στον ανταγωνισμό. Θέλησή μας είναι να φέρουμε τον επαγγελματία στο επίκεντρο της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του νομού μας. Οι δράσεις εκπαίδευσης αποτελούν βασική συνιστώσα αυτής της πολιτικής και στο μέλλον θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο και θα αποκτήσουν οργανωμένο χαρακτήρα μέσω της αναπτυξιακής μας εταιρίας, το «Σύμβουλο του Επαγγελματία». Η «Σχολή του Επαγγελματία», που οραματιζόμαστε, θα στεγάσει όλες αυτές τις δράσεις», καταλήγει ο κ. Ζορπίδης.

Ο πρόεδρος του ΕΕΘ ευχαρίστησε για τη συμβολή τους στην επιτυχή διοργάνωση του σεμιναρίου το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Αναστασίου, την Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων Γρυπάρη Ελένη και τον εκπρόσωπο Θεσ/νίκης Τσάκαλο Νίκο.

«Ο ρόλος – σκοπός του ΕΕΘ είναι η προστασία και η ανάπτυξη των Επαγγελματιών και γενικότερα η οικονομική πρόοδος της χώρας. Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να ενισχύεται μέσα από τις δράσεις του, ώστε να εξελιχθεί σε αναντικατάστατο εργαλείο στήριξης και ανάπτυξης των μελών του», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Αναστασίου. Ο λίγος καιρός που υπηρετώ το θεσμό του Επιμελητηρίου είναι αρκετός για να με πείσει ότι το ΕΕΘ μπορεί να γίνει πραγματικός βοηθός και αρωγός στην προσπάθεια του καθένα μας, τον, αλλά στηρίζοντάς μας καθημερινά. Σε αυτό το πλαίσιο πιστεύουμε ότι κινούμαστε και μία απόδειξη είναι η εκπαιδευτική διημερίδα», σημείωσε.

seminario_2

Comments are closed.