Ετήσια εκδήλωση επιθεωρήσεων

Στις 12/3/10 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η ετήσια συνάντηση της Επιθεώρησής μας, όπως πάντα σε συνεργασία με την Συντονίστρια Επιθεώρηση του κου Καραθάνου Βασίλη.

 Φέτος τα πράγματα ήταν εξαιρετικά, διότι σε περιόδους στενότητας και γενικής κατήφειας της αγοράς, είχαμε να γιορτάσουμε την εξαιρετική αύξηση στον Κλάδο Ζωής (η Επιθεώρησή μας έσπασε το ρεκόρ του 1.000.000€ σε νέα παραγωγή), με άνοδο περίπου 25% σε σχέση με πέρυσι. Ίδια ήταν τα αποτελέσματα και στους Γενικούς Κλάδους (700.000€ νέα παραγωγή).
Πέραν των εξαιρετικών αποτελεσμάτων, καλωσορίσαμε τουλάχιστον 100 καινούριους συνεργάτες, την ένταξη ενός εξαιρετικά έμπειρου και παλαιού Διευθυντή (από τον ανταγωνισμό), τον κο Χατζή Αθανάσιο.
Όλο το πρόγραμμα παρουσίαζε εξαιρετικό ενδιαφέρον, με Ομιλίες επίκαιρες όσο ποτέ και τον διαφορετικό τόνο τον έδωσαν οι 2 εκπαιδευτές – συγγραφείς, ο κος Ρεγκούκος και ο κος Ροδαφινός.
Νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ τους 2 άλλους Διευθυντές της Επιθεώρησης, τον κο Αναστασίου Γιώργο και τον κο Μαντζανά Παναγιώτη για την σπουδαία προσπάθεια που έκαναν το 2009. Οι άμεσοι και πολύτιμοι συνεργάτες των Διευθυντών είναι οι Κορυφαίοι Ομαδάρχες μας κοι Τζαβέλλας Νεκτάριος και Μιχαηλίδης Άρης και οι Ομαδάρχες μας (Unit Managers) : κύριοι Κόλτσος Αθανασιος, Ψαρράς Παναγιώτης και οι κυρίες Μαυροφώτη Κλεοπάτρα, Παπαευθυμίου Ευαγγελία και Δερμεντζίδου Μαρία. Φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στους 110 σπουδαίους συνεργάτες της Επιθεώρησής μου.
Και του χρόνου με υγεία.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Βραβευθέντες

Ομιλία κου Ρεγκούκου Παναγιώτη

Ομιλία αναπλ. γενικού διευθυντή της εθνικής ασφαλιστικής Βασιλάτου Ιωάννη

Ομιλία διευθυντή πωλήσεων της εθνικής ασφαλιστικής του κου Ταραβίρα Κων/νου

Comments are closed.