Η επιθεώρηση Αναστασίου Δημήτρη

Στις 23/5/2012 το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙ) οργάνωσε, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης Ημέρα Καριέρας, με σκοπό την ενημέρωση των φοιτητών από επαγγελματίες σε θέματα καριέρας. Ο Επιθεωρητής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής κος Αναστασίου Δημήτρης ήταν προσκεκλημένος και ομιλητής στην εκδήλωση. Η προσέλευση των τελειόφοιτων του ιδρύματος ήταν μεγάλη και παρακολούθησαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον την σύντομη παρουσίαση του κου Αναστασίου. Κατόπιν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι τρεις συντονιστές της Επιθεώρησης και υπεύθυνοι ανθρωπίνου δυναμικού κοι Μιχαηλίδης και Τζαβέλλας και κα Παπαευθυμίου δέχθηκαν με ραντεβού τους φοιτητές που είχαν εκδηλώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Επιθεώρηση συμμετάσχει σε εκδηλώσεις οι οποίες προάγουν κι αναδεικνύουν τον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης και πολύ περισσότερο την χρησιμότητα των ασφαλιστικών συμβούλων.

Φιλοσοφία της Επιθεώρησης είναι ότι όλοι οι παράγοντες της αγοράς πρέπει να βάλουν «πλάτη» και να γνωστοποιήσουν σε όσο γίνεται μεγαλύτερο πληθυσμό, ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους, την χρησιμότητα της ιδιωτικής ασφάλισης. Η αλλαγή στάσης των νέων είναι πλέον εμφανής στην αγορά εργασίας λόγω της κρίσης στην οποία αυτή διέρχεται, αφού όλο και περισσότερα παιδιά δείχνουν ενδιαφέρον για την προοπτική ανάπτυξης και καριέρας στην ασφαλιστική βιομηχανία.

Comments are closed.