ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ της Διεύθυνσης Πωλήσεων Γ. Αναστασίου

Η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3/1/2014 στα γραφεία της έδρας της Διεύθυνσης Πωλήσεων Αναστασίου Γιώργου στην Θεσσαλονίκη.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επιθεωρητής κ. Αναστασίου Δ, ο Συντονιστής Επιθεωρητής κ. Καραθάνος Β, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Κοκκόρης  και ο κ. Γκλαβάκης Κ. στέλεχος του Κεντρικού Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης.

DSCN0685

Κύρια θέματα της συνάντησης ήταν ο απολογισμός του 2013 και οι προτεραιότητες της νέας χρονιάς. Στην ομιλία του προς τους συνεργάτες ο Διευθυντής κ. Αναστασίου Γιώργος έκανε αναφορά στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η Ελληνική Οικονομία, καθώς και τις σημαντικές προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η ασφαλιστική αγορά. Ο  κ. Αναστασίου Γ. συνεχάρη τους συνεργάτες των Γραφείων οι οποίοι κατάφεραν παρά τις δυσκολίες τις εποχής, να κατατάξουν την Διεύθυνση μέσα στις τρείς πρώτες της Περιφέρειας.

Με τη σειρά τους οι Επιθεωρητές συνεχάρησαν τους συνεργάτες, οι οποίοι ξεχώρισαν το 2013 και ευχήθηκαν η νέα χρονιά να τους φέρει υγεία, επιτυχία, δημιουργία και αισιοδοξία για ένα εξαιρετικά παραγωγικό 2014.

DSCN0646 B

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας, που στην συνέχεια παρατέθηκε δεξίωση με άφθονο κρασί, φαγητό και τη συνοδεία ζωντανής μουσικής. Η διασκέδαση των συνεργατών σφράγισε με τον πιο θετικό τρόπο το δύσκολο και απαιτητικό 2013.

Η Νέα Χρονιά βρίσκει τη Διεύθυνση Αναστασίου Γ. έτοιμη και δυνατή να αντιμετωπίσει τις νέες ασφαλιστικές προκλήσεις της αγοράς με τη στήριξη όλων των συνεργατών, οι οποίοι είναι αισιόδοξοι ότι θα επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους για το τρέχον έτος.

Comments are closed.