Ολοκλήρωση της φθινοπωρινής περιοδείας 2013

Την Τρίτη 24/09/2013 ολοκληρώθηκε στη Λάρισα η φθινοπωρινή περιοδεία των γραφείων της Επιθεώρησής μας, η οποία ξεκίνησε στις 13/09/2013 με την συνάντηση των γραφείων της Έδρας και της Χάψας. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στα γραφεία παραγωγής της Δράμας, των Τρικάλων, του Βόλου, της Ξάνθης και της Καβάλας.

Στόχος της ήταν η ενημέρωση των ασφαλιστικών συμβούλων της Επιθεώρησης για τις αλλαγές που θα γίνουν στον Κανονισμό της Εταιρείας αλλά περισσότερο μείναμε στις αλλαγές και ευκαιρίες που έφερε η κρίση στον ασφαλιστικό χώρο και πώς πρέπει να κινηθούμε έως τις 31/12 για να καλύψουμε τους στόχους μας.

20130913_124726

Πολύ ευχάριστο κλίμα από την πληθώρα νέων συνεργατών, γεγονός που φανερώνει ότι ολοένα και περισσότερα νέα παιδιά δείχνουν ενδιαφέρον για την προοπτική ανάπτυξης και καριέρας στην ασφαλιστική βιομηχανία αλλά και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους τοπικούς ηγέτες των μονάδων μας. Όλοι οι συνεργάτες δεσμεύτηκαν τόσο για την στοχοθεσία τους για ένα επιτυχημένο τελείωμα του χρόνου όσο για την διατήρηση του  υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, ήθους και επαγγελματισμού που χαρακτηρίζει την Επιθεώρησή μας.

Comments are closed.