Στρατηγική συνεργασία των επιθεωρήσεων με την κλινική Άγιος Λουκάς στη Θεσ/νίκη

Την παγκόσμια ημέρα Υγείας επέλεξε ο Επιθεωρητής κος Αναστασίου Δημήτρης για να ανακοινώσει την συνεργασία με την Κλινική Άγιος Λουκάς στη Θεσ/νίκη. Η συνεργασία αφορά όλες τις μονάδες της Συντονιστικής Επιθεώρησης κου Καραθάνου Βασίλη.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 100 συνεργάτες και πελάτες των Επιθεωρήσεων, εκ των οποίων οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι είχαν τη δυνατότητα νωρίς να ξεναγηθούν στους χώρους της Κλινικής και όλοι μαζί μετά να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν την Κλινική, τη νέα συνεργασία, τις παροχές του Κλάδου Υγείας στην Εθνική Ασφαλιστική, αλλά και την Υγεία γενικότερα.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο Διευθυντής του Αγίου Λουκά κος Κατσάρκας Δημοσθένης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία και την εξέλιξη της κλινικής τα τελευταία 39 χρόνια στην πόλη, αλλά και τη γενικότερη φιλοσοφία που τη διέπει. Κατόπιν, ο Επιθεωρητής Πωλήσεων κος Αναστασίου Δημήτρης, με μία εμπεριστατωμένη παρουσίαση, κάλυψε όλους τους τομείς ενδιαφερόντων των πελατών και των συνεργατών, εστιάζοντας στη μέχρι στιγμής άριστη συνεργασία της Κλινικής με την Εθνική Ασφαλιστική και στην εκατέρωθεν διάθεση για περεταίρω ανάπτυξή της. Αυτό άλλωστε έγινε απολύτως σαφές στους πελάτες από τις παροχές που δόθηκαν δωρεάν προς εκείνους, όπως επισκέψεις σε έκτακτα περιστατικά, μεταφορά με ασθενοφόρο, σημαντικές εκπτώσεις τις επιβεβλημένες διαγνωστικές εξετάσεις για τα παιδιά, που φτάνουν το 50%, και άλλα πολλά που οι πελάτες μας μπορούν να αξιοποιήσουν άμεσα. Οι παροχές αυτές έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από τους συνεργάτες, αλλά και από τους πελάτες που με τον τρόπο αυτόν απέκτησαν πρόσβαση σε ένα από τα καλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης. Στην πορεία, ο επεμβατικός καρδιολόγος κος Νινιός μας μίλησε για παθήσεις καρδιάς και την αντιμετώπισή τους. Την συνάντηση έκλεισε ο παιδίατρος κος Μάνος, υπεύθυνος του νέου παιδιατρικού τμήματος της Κλινικής. Ενέργειες και συνεργασίες που δίνουν προστιθέμενη αξία στα Συμβόλαια των πελατών μας, δεν μπορεί παρά θετικά να λειτουργούν για την ανάπτυξη της διαχρονικής και ποιοτικής σχέσης που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μαζί τους.

 

Εάν θέλετε να δείτε video της παρουσίασης πατήστε ΕΔΩ.

Comments are closed.