Συνάντηση γνωριμίας με τον νέο αναπλ. γενικό δ/ντή πωλήσεων

Στις 11.11.2011 στο ξενοδοχείο Mediterranean στη Θεσ/νίκη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας όλων των συνεργατών των 3 Επιθεωρήσεων με τον νέο Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής κον Σωτηράκο Μιχάλη.
Ο κος Σωτηράκος με ειλικρίνεια, δεν υποσχέθηκε λύσεις για όλα τα προβλήματα, αλλά δήλωσε τις βασικές του αρχές στις οποίες περιλαμβάνονται ο σεβασμός και η αγάπη στο Δίκτυο Πωλήσεων και για αρχή ζήτησε κατανόηση λόγω του μεγάλου όγκου θεμάτων της Διεύθυνσης Πωλήσεων.
Στα άμεσά του σχέδια είναι η βελτίωση της μηχανογράφησης, όπως επίσης και της επικοινωνίας με μεγάλη συχνότητα συναντήσεων, οι οποίες θα περιλαμβάνουν πλούσια θεματολογία και την συμμετοχή των συντονιστών όλων των βαθμίδων. Επίσης, μέλημά του είναι η συνεχής δημιουργία νέων εργαλείων δουλειάς για τους ασφαλιστές, όπως για παράδειγμα την ποιοτική εκπαίδευση, βάσει όμως της σύνδεσής της με την παραγωγικότητα.
Ο κος Σωτηράκος δήλωσε ότι επιθυμία του είναι η υλοποίηση όλων των αποφάσεων, αλλά με σωστή επικοινωνία. Αυτό περιλαμβάνει και την καλυτέρευση της επικοινωνίας με τους Κλάδους, που αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα κύρια αιτήματα όλων των συνεργατών.
Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε στον τομέα του Marketing, ώστε να γίνονται ουσιαστικές δουλειές, σωστά επικοινωνιακές, μιας και ο μεγαλύτερος στόχος της Εταιρίας είναι για όλους η κερδοφόρος ανάπτυξη.
Στην συνάντηση δόθηκε η δυνατότητα σε όλους τους συνεργάτες να αναφερθούν σε θέματα που τους απασχολούν, όπως η επικοινωνία με την εταιρία και τους Κλάδους, τη δυσκολία ροής των αποζημιώσεων, ιδιαίτερα στον Κλάδο Αυτοκινήτων (λόγω και της μεταφοράς τους στην Αθήνα). Θέματα επίσης που απασχόλησαν την συνάντηση ήταν η αναβάθμιση της μηχανογράφησης (τιμολόγηση και πελατολόγιο).
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε μία μικρή εκδήλωση με τους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους των 3 Επιθεωρήσεων και ενώ ξεκίνησε ως μία πρώτη γνωριμία, τελικά συζητήθηκαν θέματα ουσίας, μιας ο νέος μας Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, ο οποίος ως άνθρωπος που γνωρίζει από πωλήσεις διερεύνησε αλλά και έδωσε λύσεις και συμβουλές για την καλυτέρευση της καθημερινότητας στην εργασία όλων.
Η  συνάντηση έκλεισε με τα συγχαρητήρια του κου Σωτηράκου και την εκατέρωθεν δέσμευση από τους μεν κορυφαίους για συνέχιση στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους και από πλευράς του Αν. Γενικού Διευθυντή ότι θα δώσει ότι χρειάζεται για να επιτευχθούν οι δεσμεύσεις.

Comments are closed.