Συνάντηση του Δικτύου Β. Ελλάδος με την νέα Διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής

Την Τετάρτη 13/11/2013 πραγματοποιήθηκε στο Electra Palace της Θεσσαλονίκης η συνάντηση του Δικτύου Β. Ελλάδος με την νέα Διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής. Σε μια κατάμεστη, από τους συνεργάτες Κεντρικής και Β. Ελλάδας των Επιθεωρήσεων Καραθάνου Β. και Αναστασίου Δ., αίθουσα το Δίκτυο καλωσόρισε τον Αν. Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Φάνη Παναγιωτόπουλο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση του νέου προγράμματος Νοσοκομειακής Περίθαλψης της Εθνικής Ασφαλιστικής «Προνομιακή Προστασία» καθώς και οι περαιτέρω μειώσεις ασφαλίστρων στην τιμολόγηση αυτοκινήτων.

Ο Αν. Γεν. Διευθυντής, κ. Ηρακλής Δασκαλόπουλος,  επισήμανε ότι η Εθνική Ασφαλιστική αναγνωρίζοντας τις νέες διαφορετικές προτεραιότητες της νέας γενιάς πελατών, που δεν είναι πλέον οι μεγάλες ανέσεις αλλά η γρήγορη και αποτελεσματική αποκατάσταση της υγείας, προχώρησε «στο πρώτο σοβαρό capitation προϊόν νοσοκομειακής περίθαλψης στην Ελλάδα» με τον leader της αγοράς, τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών. Βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι το χαμηλό κόστος (ελεγχόμενο ασφάλιστρο), οι απλές διαδικασίες πρόσβασης, η άμεση εξυπηρέτηση 24/7 και πάνω από όλα οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Ουσιαστικά οι δύο leader της αγοράς ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και τα στελέχη της Διεύθυνσης Πωλήσεων κ. Τόγιας Π. και κ. Στρατηγάκης Ν. καθώς και όλη η διοικητική ομάδα του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης (www.iatrikodiavalkaniko.gr), οι οποίοι ως όφειλαν απέσπασαν υπόσχεση υψηλότατης παραγωγικότητας, πέραν του κλάδου αυτοκινήτου,  στο νέο πρόγραμμα υγείας.

Comments are closed.