Συνεργασία του Ηρακλή με την Εθνική Ασφαλιστική

Το παλαιότερο αθλητικό σωματείο της Θεσσαλονίκης ΠΑΕ <<ΗΡΑΚΛΗΣ>> εμπιστεύτηκε την ασφαλιστική σύμβουλο κυρία Δούκα Δέσποινα της Επιθεώρησης Αναστασίου Δημήτρη προχωρώντας στην ασφάλιση του συνόλου των παιδιών που συμμετέχουν στις ακαδημίες του συμπεριλαμβάνοντας και τους αθλητές της Κ20.

Σε μια περίοδο περικοπών και περιορισμού, οι υπεύθυνοι της ομάδας πήραν την απόφαση να επενδύσουν ένα σημαντικό ποσό από τα έσοδα του συλλόγου στην μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της χώρας. Ανταποδίδοντας ένα μέρος της εμπιστοσύνης των γονέων, ο <<ΗΡΑΚΛΗΣ>> τους προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αξία δείχνοντας ταυτόχρονα ευαισθησία και ευθύνη απέναντι στα μέλη του.

Ο εν λόγω σύλλογος, κομμάτι της αθλητικής ιστορίας της Θεσσαλονίκης, δείχνει έμπρακτα την αξία που δίνει στις υπηρεσίες ασφάλισης.

Οι παροχές του συμβολαίου αφορούν την κάλυψη των αθλητών για ατυχήματα και έκτακτα έξοδα νοσηλείας που πιθανόν να χρειαστούν κατά τη διάρκεια του έτους.

Ίσως, το σπουδαιότερο να είναι το ότι με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται η πολυπόθητη ασφαλιστική συνείδηση από πολύ νεαρές ηλικίες και γι’ αυτό τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Τέτοιες ενέργειες εμπνέουν θαυμασμό και αξίζουν την προσοχή όλων μας.

Comments are closed.