Πρόσκληση εκπαίδευσης προς τα μέλη του Ε.Ε.Θ.

Προς: Όλα τα μέλη του Ε.Ε.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσ/νίκη 23/7/07

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Επιμελητήριο, 80 και πλέον χρόνια (έτος ίδρυσης 1926), προσφέρει εκ του ρόλου του σημαντικές υπηρεσίες στην πολιτεία, αλλά και στους επαγγελματίες.
Κάθε μέρα που περνάει, ο θεσμός ενισχύεται και γίνεται πιο σημαντικός, η φωνή μας πιο αξιόπιστη και ο συμβουλευτικός μας ρόλος προς την πολιτεία αναγκαίος. Πάνω απ’ όλα νιώθουμε όλοι όμορφα, διότι μπορούμε να υλοποιήσουμε τις αρχικές μας δεσμεύσεις: να κάνουμε το Ε.Ε.Θ. έναν ακόμη πιο αξιόπιστο φορέα που καθημερινά θα επιτελεί το ρόλο του, διασφαλίζοντας τα μέγιστα για τα μέλη του, μέσω του συμβουλευτικού και υποστηρικτικού του χαρακτήρα.
Η σημερινή εκλεγμένη διοίκηση από τον Ιούνιο του 2006 προσπαθεί να αναδιαμορφώσει – ενισχύσει ακόμα περισσότερο το θεσμό, αναλαμβάνοντας δυναμικές πρωτοβουλίες οι οποίες θα ενισχύσουν και θα φέρουν πιο κοντά τους 52.500 επαγγελματίες του Νομού μας.
Στο πλαίσιο αυτό, η πρότασή μου για ενίσχυση στην εκπαίδευση των ανθρώπων που διαμεσολαβούν στον κλάδο των ασφαλίσεων, στηρίχθηκε με ενθουσιασμό από όλο το Δ.Σ. και ιδιαίτερα από τους συναδέλφους ασφαλιστές, συντονιστές και πράκτορες.
Σε συζήτηση που ακολούθησε, αποφασίστηκε να διευρύνουμε τη θεματολογία του σεμιναρίου, ούτως ώστε να φανεί χρήσιμη και σε άλλους επαγγελματίες μέλη μας, όπως είναι οι διαφημιστές, μεσίτες, πωλητές αυτοκινήτων, τουριστικοί πράκτορες, κ.α.
Αποφασίστηκε λοιπόν η πραγματοποίηση διημερίδας με τίτλο «Δημιούργησε την επιτυχία» στις 12/10 και 13/10 στο ξενοδοχείο Capsis και ώρες 18.00-22.00 και 10.00-14.00 αντίστοιχα.
Την όλη προσπάθεια αγκάλιασε και ο Π.Σ.Α.Σ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων) με την έμπρακτη στήριξή του στην εκδήλωση, μέσω του επικεφαλή του κου Τσάκαλου Νίκου.
Η θεματολογία έχει προσεχθεί ιδιαίτερα, ούτως ώστε να έχει χρησιμότητα για όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με θέματα διαπραγμάτευσης.
Προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες, εφόσον διαβάσουν τη θεματολογία, να συμπληρώσουν τη φόρμα για τη συμμετοχή τους σε αυτό το εξαιρετικό σεμινάριο και να αγκαλιάσουν με τον τρόπο αυτό την πρωτοβουλία του Ε.Ε.Θ., δίνοντας δύναμη σε όλους μας να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας μας, αλλά και τη βελτίωση των γνώσεών μας, εφόδιο απαραίτητο για την επιτυχημένη πορεία μας στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς εργασίας.
Με εκτίμηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Μέλος Δ.Σ.

Υ.Γ.: Επειδή είναι ανάγκη να κρατηθεί απόλυτη προτεραιότητα λόγω περιορισμένων θέσεων, παρακαλούμε όπως αποστείλετε τη δήλωση συμμετοχής σας στο Fax: 2310-257283 υπόψιν κας ΚΩΦΙΔΟΥ ΝΟΥΛΑΣ.

Comments are closed.